(ВІДЕО) «Кожен твій постріл має змінювати щось на полі бою», - впевнені снайпери на псевдо «Біс» і «Покидьок»

НАЗАД
22 квiтня 2024 11:57

Вони з різних регіонів України. Один із Кропивницького, інший з Житомирщини.

Один строковик, інший призваний під час мобілізації. Один високий, інший низький. Один говіркий й непосидючий, інший спокійний і  тихий.

Вони воїни, яких об’єднав бойовий підрозділ Житомирського прикордонного загону й бажання освоїти знання снайперської справи, а ще   – прагнення перемогти ворога.

Кожен з них має не одну ротацію на схід, проте останній виїзд поєднав їх ще й в снайперську пару, що нищить ворога та його броньовану техніку.

Поряд з виконанням завдань за напрямком діяльності, хлопці, за необхідності, вправно корегують вогонь артилерії й ударних дронів. Прикривають бойові позиції захисників й не дають ворогу ні найменшого шансу на активні дії.

Як прийшло рішення стати снайперами, основні переваги і недоліки такої професії, що найважче у цій справі, як маскуються позиції та який одяг потрібно використовувати, щоб не виказати себе та своє місце перебування, скільки необхідно часу, щоб підготувати снайпера. Це та ще багато чого іншого – дивіться у відео, в якому йдеться про снайперську справу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси